Jabatan Pendaftar KK  Kami Memimpin

A- A A+
Log Masuk

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aluan

Salam Hormat, Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia,

Pertama sekali, saya ingin mengucapkan Selamat Datang ke Laman Web Jabatan Pendaftar, Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia. Laman Web Jabatan Pendaftar diwujudkan khusus bagi memudahkan penyampaian maklumat dengan cepat, tepat dan berintegriti mengenai fungsi dan perkhidmatan yang dilaksanakan oleh Jabatan Pendaftar Kampus Kesihatan bagi rujukan umum semua pihak.

Jabatan Pendaftar Kampus Kesihatan terdiri daripada :

  1. Pejabat Timbalan Pendaftar Kanan
  2. Unit Pengambilan, Kemajuan Kerjaya & Pembangunan Organisasi
  3. Unit Pembangunan Staf
  4. Unit Akademik dan Perhubungan Antarabangsa
  5. Unit Perkhidmatan & Saraan
  6. Unit Pentadbiran & Perhubungan Staf  
  7. Pusat Transformasi Insan

Berfungsi sebagai nadi utama bagi mengendalikan segala urusan yang berkaitan pengurusan sumber manusia, pengurusan akademik serta urus tadbir dan kemudahan pusat. Dalam menyahut seruan kerajaan agar universiti juga adalah sealiran dengan program transformasi yang sedang dijalankan, Jabatan Pendaftar Kampus Kesihatan juga berperanan dalam memastikan pentadbiran dan pengurusan universiti dilaksanakan dengan cekap dan berkesan seiring dengan Misi dan Visi Universiti.

Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada semua Seksyen di Jabatan Pendaftar Kampus Kesihatan yang bertungkus lumus menyediakan maklumat yang terkini untuk dimasukkan ke dalam Laman Web Jabatan Pendaftar Kampus Kesihatan ini. Insya-Allah dari semasa ke semasa, Jabatan Pendaftar Kampus Kesihatan akan terus berusaha mengemaskini semua maklumat supaya semua pihak dapat memperolehi maklumat yang terkini.

          

Sekian, terima kasih.
“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”
‘Memastikan Kelestarian Hari Esok’

TIMBALAN PENDAFTAR KANAN